Wednesday, June 9, 2010

HOLOCAUST AGENDA YAHUDI LAKNATULLAH

Kisah Holocaust ;

· berpunca daripada tindakan Hitler yang berjaya membawa Parti Sosialis Kebangsaan menguasai kerajaan

· pada1933 Hitler mula melancarkan gerakan untuk mendesak penduduk Yahudi supaya meninggalkan negara itu dan jika perlu secara paksa. Mereka menggubal akta mengenai perkara itu yang menyekat hak Yahudi untuk bekerja dan berniaga.

· Semua langkah ini diambil selepas kerajaan Hitler ketika itu merasakan ia perlu dilaksanakan bagi menjamin hak penduduk pribumi dan penganut agama lain kerana bangsa ini, menguasai sepenuhnya bidang perundangan, perubatan, media dan ekonomi.

Peristiwa penting HOLOCAUST

· 'Holocaust' merujuk kepada peristiwa di zaman perang dunia kedua di mana kononnya enam juta yahudi dibunuh dalam dewan beracun oleh tentera Jerman.

· Pemimpin Jerman, Adolf Hitler melancarkan program pembersihan etnik dan pembunuhan beramai-ramai Yahudi ketika Perang Dunia Kedua di berpuluh kem tahanan di Jerman dan Poland.Kem seperti Dachau, Buchenwald serta kem tahanan lain di Jerman termasuk kem Auschwitz dan kemudahan induknya Birkenau, Stutthof, Treblinka, Chelmno, Sobibor, Majdanek dan Belzec di Poland dianggap sebagai kem maut bagi Yahudi apabila berjuta orang mati di kem itu.

Poland_Holocaust_BIG.GIF

· Banduan Yahudi disumbat ke dalam bilik sebelum dilepaskan gas beracun, menyebabkan mereka mati serta-merta. Malah, penderitaan masyarakat Yahudi akibat dasar kejam Hitler menerusi program Penghapusan etnik. Semua kem di Poland ini dibebaskan tentera Soviet dan tentera bersekutu, menyelamatkan saki baki penduduk Yahudi dan mereka diberi tanah di kawasan Palestin untuk dijadikan sebuah negara, iaitu Israel jahanam oleh Amerika Syarikat.Diari Anne Frank
· Kisah penderitaan bangsa Yahudi dicatatkan dengan penuh dramatik oleh seorang wanita Yahudi yang terselamat menerusi Diari Anne Frank.

· dianggap catatan peribadi paling menakjubkan berdasarkan kesengsaraan yang dialami, dijadikan teks bagi pelajar dan antara rujukan utama kisah kezaliman terhadap Yahudi.

Selepas perang dan sehingga kini, rata-rata masyarakat dunia menganggap Nazi dan rejim Hitler adalah manusia paling keji dalam peradaban dunia. Nazi yang membunuh Yahudi tidak kira wanita, bayi dan kanak-kanak, orang tua atau muda. Beliau dan konconya dianggap anti-Semitik.


Holocaust hanyalah sekadar mitos.

Dunia semakin maju dan penduduk Bumi semakin cerdik dan sentiasa ingin mencari kebenaran dalam setiap fakta menggunakan bahan sejarah dan kaedah saintifik. Dengan menggunakan bahan sejarah dan kaedah saintifik maka terbongkarlah kebenaran. Dan kesimpulannya, holocaust adalah rekaan,satu kisah dongeng membolehkan mereka meraih simpati,melaksanakan agenda sulit dan menguasai dunia.Malah antara alasan besar mereka untuk berpindah beramai-ramai ke Palestin menggunakan alasan ini.Mereka juga telah berjaya menuntut ganti rugi daripada Amerika berjuta-juta dollar berasaskan kepada dongeng yang dibina di atas pembohongan.

Holocaust Denial: Anti-Zionists claim Holocaust is a lie


Bukti kebohongan

1. Tiada arahan penghapusan etnik dilakukan oleh Hitler

· Dr David Irving,seorang pakar sejarah Britain yang mengkhususkan dalam kajian Perang Dunia Kedua menegaskan Holocaust adalah mitos. Malah, seorang lagi pakar sejarah Britain, Alan Bullock berkata, Hitler tidak pernah mengarahkan Yahudi dibunuh. Ia disokong pakar sejarah lain yang menyatakan tiada bukti kukuh Nazi melakukan pembersihan etnik seperti yang didakwa sama ada menerusi ribuan dokumen yang dirampas atau kenyataan saksi.

2. Penipuan pembunuhan 6 juta Yahudi

· Pada Mei 1988, Irwing, membentangkan laporan yang dibuat oleh Fred A Leuchter, seorang pakar rekaan dan peniruan alat membunuh, termasuk bilik gas beracun. Leuchter yang mengkaji dan mengambil sampel dari bilik kem tahanan Auschwitz, Birkenau dan Lublin menegaskan tiada proses menyalurkan gas beracun berlaku. Malah, apa yang mengejutkan kepada Leuchter, tiada sebarang kesan racun sianida dikesan dalam sebarang bilik kem terbabit.

· Kajian juga menyatakan sejenis racun yang didakwa digunakan untuk membunuh Yahudi, Zyklon-B, sebenarnya hanya digunakan untuk membunuh serangga. Ini kerana Zyklon-B meninggalkan kesan yang tidak boleh hilang meskipun selepas beratus tahun dan kajian tidak menemui kesan ketara penggunaan racun itu.

· Pada 1991, kerajaan Poland mengulangi ujian ini dalam usaha menyangkal hasil penemuan Leuchter, tetapi mereka juga gagal menemui sebarang bukti peristiwa kejam itu berlaku.

· Kajian menunjukkan bilik tersebut hanya sekadar bilik biasa yang tidak kedap udara dan mempunyai ruang udara yang agak besar di lantai dan bawah pintu. Jika benar Jerman menyalurkan gas di bilik terbabit, pasti racun ini turut mematikan tentera.

· Malah,kajian juga membuktikan tentera Jerman memerlukan masa 68 tahun untuk menyumbat tahanan dalam bilik beracun seperti di Auschwitz,bagi membunuh enam juta Yahudi.

3. Kematian disebabkan penyakit dan kebuluran

· Selain itu tiada peralatan lain bagi melakukan proses itu ditemui. Meskipun dakwaan enam juta orang mati akibat gas beracun, tiada satu pun mayat yang dihimpunkan selepas perang sama ada di kubur besar atau reput di tepi kem tahanan, dijalankan bedah siasat bagi membuktikan punca sebenar kematian mereka.

· Kebanyakkan mangsa yang maut itu adalah rakyat Jerman dan hanya segelintir Yahudi. Mayat yg dikatakan dibunuh tetapi sebenarnya mati akibat penyakit dan kebuluran.

4. Penipuan Diari Anne Frank

Menurut pakar sejarah,Diari Anne Frank juga palsu kerana sebahagian daripada diari itu ditulis menggunakan pena mata bola. Pen seperti itu belum wujud lagi pada zaman itu.Kesimpulan


I. Holocaust = satu perniagaan yang menguntungkan

Seorang yahudi, Jocobo Timerman dalam bukunya The Longest War menyatakan:''Holocaust ini adalah satu perniagaan yang menguntungkan.''Menurutnya Holocaust berasal dari bahasa Hebrew iaitu shoah dan katanya lagi, ''tiada perniagaan lain yang sama seperi Holocaust''

II. Jelaslah bahawa kisah Holocaust sebenarnya berasaskan kepada dongeng yang dibina di atas pembohongan dan tokok tambah untuk mengambil kesempatan meraih simpati dunia seterusnya melaksanakan agenda sulit dan menguasai dunia. Terbukti dongengan yang mereka cipta ini menguntungkan mereka dengan lahirnya negara yang dinamakan Israel. Mereka juga telah berjaya menuntut ganti rugi daripada Amerika berjuta-juta dollar berasaskan kepada dongeng yang dibina di atas pembohongan. Amerika yang sengaja memilih tanah Palestin untuk dijadikan tempat semua bangsa Yahudi dihimpunkan adalah kerana satu sebab utama. Amerika tidak mahu bangsa yahudi menguasai masyarakat Amerika seperti Jerman pada zaman Hitler.

III. Profesor W D Rubinstein dari Australia menyatakan dalam Quadrant,''Jika Holocaust ini berjaya dibuktikan sebagai palsu,maka ‘senjata Israel’ ini akan roboh berkecai?'

IV. Penghapusan etnik seperti yang didakwa Yahudi adalah satu pembohongan yang besar. Malangnya sejarah yang 'dicipta' tersebut tidak dibantah. Selain Presidan Iran Mahmoud Ahmadinejad, belum pernah ada tokoh di dunia yang berani secara terang-terangan menyatakan pendirian tersebut.
Firman Allah SWT yang bermaksud:''Dan demikianlah kami adakan dalam tiap-tiap negeri orang-orang besar yang jahat supaya mereka melakukan tipu daya di negeri itu,padahal tiadalah mereka memperdayakan selain dari dirinya sendiri(kerana merekalah yang akan menerima akibatnya yang buruk),sedang mereka tidak menyedarinya.''

(Al-An'aam:123)

Wallahualam.

4 comments:

 1. terima kasih atas fakta itu.. baru ku tahu rupanya itu adalah penipuan..

  ReplyDelete
 2. yahudi laknatullah

  ReplyDelete
 3. yahudi tidak akan pernah menang :)

  ReplyDelete
 4. termangu seketika.tiada yg lbh jht spt yahudi

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails